CU MEDICAL IPAD SP1 SEMIAUTO, METALSKAB M. ALARM

DKK 13.500,00 (inkl moms)

DKK 10.800,00 (EXCL MOMS)

Brugervenlig hjertestarter
CU Medical i-PAD SP1 er en hjertestarter der nemt kan bruges af alle og enhver. Via et tryk på en knap, kan hjertestarteren  slå over på børnemodus. Elektroderne kan man forinstallere (såkaldt pre-connect) som gør at man hurtigere kan komme i gang med genoplivningen.

  • Få 35% rabat på et kursus, ved køb af hjertestarter!

    • 0 DKK
Share This:

Genoplivning på børn
Fordelen ved denne hjertestarter er at man ved at trykke på en knap kan slå over på børnemodus. Det betyder at hjertestarteren dermed automatisk justerer stødstyrken, og børneelektroder er derfor overflødelige. Der eksisterer dog børneelektroder til denne maskine, men det er kun størrelsen der er anderledes.

Arky indendørs hjertestarterskab

Arky indendørs hjertestarterskab er fremstillet af en stærk metal med en perfekt pulverlakeret overflade. Med en dimension på 38 x 38 x 20 cm. passer dette kabinet alle vores hjertestartere uanset mærke og fabrikat.

Fås i grøn og hvid

Skabet er ideelt til ophæng i kontorbygninger og offentlige indendørs rum. Leveres med en batteridrevet alarm. Batterier medfølger.

Førstehjælpskittet indeholder

Stofsaks, barberskraber, engangshandsker, ansigtsmaske til hjertelungeredning og vådservietter.

Serviceaftale

*Serviceaftalen tegnes af Cardiocare og er gratis det første år. Efterfølgende kan der tilkøbes en serviceaftale 796,-/år

There are no reviews yet.


Be the first to review “CU MEDICAL IPAD SP1 SEMIAUTO, METALSKAB M. ALARM”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *